TIPS

1

Een psychopaat is charmant maar gewetenloos


Je denkt dit misschien te kunnen veranderen, maar het feit blijft dat hij geen geweten heeft. Dit moet je accepteren, het is niet anders. Hij houdt geen rekening met anderen.

4

Ga niet mee in zijn spel

 

Een psychopaat is goed om gemene, stiekeme plannen te bedenken. Probeer hem niet te slim af te zijn. Houd je focus bij dingen die belangrijk voor je zijn.

7

Het is niet jouw schuld.

Iemand zonder geweten kun je echt niet veranderen. Het gedrag van deze persoon is niet jouw schuld. Dit is hoe zijn hersenen werken.

2

Voelt het slecht aan? Vertrouw je intuïtie!

Mocht je een slecht onderbuikgevoel hebben bij wat iemand beweert of hoe iemand zich gedraagt, Ook al is diegene een arts, dokter of je leraar, vertrouw op je eigen instinct.

5

Ga weg en blijf weg

 

Als de mogelijkheid er is, is het verstandig om bij hem weg te gaan en alle communicatie te verbreken. Het is lastig, maar wel het beste voor jezelf.

8

Geen wraak

 

Richt je aandacht op dingen die jij leuk en belangrijk vindt. Neem geen wraak op een psychopaat. Dit heeft echt geen zin.

3

Denk zelf na, volg iemand niet blind

Het is belangrijk bij je eigen standpunt te blijven, als jij je ergens niet goed bij voelt moet je dit niet doen. Ook niet als iemand anders je probeert over te halen.

6

Heb geen medelijden

 

Deze emotie kent een psychopaat zelf niet. Het heeft dus geen zin dit wel voor hem te voelen. Bewaar deze gevoelens voor mensen die het echt verdienen

9

Blijf positief

 

Natuurlijk is het vervelend als je met een psychopaat te maken hebt gehad maar onthoudt dat het merendeel van de mensheid wel een geweten heeft en wel in staat zijn lief te hebben. Slechts 1% van de wereldbevolking is psychopaat.

© 2020 - Romy Drenth

Telefoonnummer:

06-12345678

Adres:

Oude Kerkweg 100

6717 JS Ede

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now