INLEIDING

Wij zijn Romy en Kim en wij volgen de minor Je Hersenen Binnenste Buiten aan de Christelijke Hogeschool Ede. Voor deze minor moeten we tot een eindproduct komen. Voor dit eindproduct hebben wij ervoor gekozen om ons te verdiepen in psychopathie. We kijken beide vaak crime documentaires en zijn ook niet vies van een horror of thriller film. In deze documentaires en films wordt de antagonist vaak afgeschilderd als ‘psychopaat’.

 

We hebben ervoor gekozen om als eindproduct een informatieve website te maken over psychopathie. Dit, omdat er vrij weinig websites zijn die zich in het geheel wijden aan het onderwerp. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de website naast informatief ook behulpzaam is. Om die reden worden er ook tips en handige links gedeeld op de website. De website is bedoelt voor iedereen met een interesse in psychopathie. Dit kunnen fans van crime, horror en thriller zijn, mensen die psychopathie vermoeden bij mensen uit hun omgeving en studenten die onderzoek doen naar het onderwerp.

 

Om de website te maken doen we onderzoek naar verschillende thema’s. Namelijk: wat is psychopathie, hoe ontstaat psychopathie, wat zijn symptomen van psychopathie, wat is de behandeling bij psychopathie en hoe ga je om met iemand met psychopathie. Deze onderwerpen vind je terug op de website.

 

Over de kleur van de website is goed nagedacht. Geel geeft focus en doelgerichtheid. Door de stimulatie van het brein staat de kleur voor kennis, wijsheid en volwassenheid. Maar let op, geel heeft ook zo zijn negatieve associaties. Denk bijvoorbeeld aan jaloezie, onbetrouwbaarheid, verraad en lafheid. (Beeldbalie, 2015)

© 2020 - Romy Drenth

Telefoonnummer:

06-12345678

Adres:

Oude Kerkweg 100

6717 JS Ede

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now